Vârstă minimă

3+

Sună la

0745815527

Durata

1 Ora

Preț de la

120lei / persoană

Ce trebuie să știi despre Schi

Fie ca vrei sa inveti sa schiezi de unul singur, sau te gandesti sa iti iei gasca de prieteni pe partie, chiar si daca iti doresti sa faci o activitate faina cu familia, noi te putem ajuta! Va oferim lectii de schi cu monitori acreditati care va vor ajuta sa descoperiti tainele schiului si frumusetea acestui sport de iarna, sub indrumarea lor si in deplina siguranta.

Orele de schi se desfasoara la cererea clientilor si in functie de conditiile de schiat pe partiile din Judetul Cluj: Partia de schi Buscat; Partia veche de la Baisoara; Partia de schi Marisel si Partia de schi Feleacu.

Impreuna vom reusi sa invatam alunecarea cu schiurile pe zapada intr-un mod placut, sigur si distractiv astfel incat sa incepeti sa indragiti acest sport.
Nu conteaza varsta, de la mic la mare, oricine va putea sa invete schiatul cu indrumarea si ajutorul unui monitor dedicat.
Va asteptam cu drag!

Echipament Schi

Participanții vor fi echipați corespunzător. Mai exact, echipamentul obligatoriu necesar cursului de ski conține: schiuri, clăpari, cască de schi și bețe (nu le recomandăm începătorilor).

De asemenea, îmbrăcămintea trebuie să fie una adecvată condițiilor meteo. Noi recomandăm purtarea unor pantaloni și bluză tehnică, polar și purtarea unei perechi de pantaloni și geacă specială pentru schi. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească nici accesoriile precum: mănuși, buuf sau cagula și ochelari de schi

*Echipamentul prezentat mai sus nu este asigurat de către noi.

 

Pachete iarna

Schi individual


Informații și rezervări

0745 815 527

Înainte de a face plata, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a verifica disponibilitatea locurilor.

Schi grup


Informații și rezervări

0745 815 527

Înainte de a face plata, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a verifica disponibilitatea locurilor.

Tabere de schi copii


Informații și rezervări

0745 815 527

Înainte de a face plata, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a verifica disponibilitatea locurilor.

Galerie Foto

  Galerie Foto

 • Foto

Foto

Întrebări frecvente

Găsești mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări

 • Care este vârsta minimă pentru a participa la o tură de schi?

  Noi recomandăm ca cei mici să aibă minim 5 ani, este posibil si la o varsta mai mica dar depinde de fiecar copil in parte

 • Ce echipament trebuie să-mi aduc pentru o tură de schi?

  Echipamentul minim necesar este alcatuit din schiuri, clapari, casca de schi si imbracaminte adecvata schiului

 • Unde au loc orele de schi?

  Orele de schi au loc pe partiile din judetul cluj in functie de dorinta fiecaruia si de conditiile partiilor de schi. Partiile sunt: Partia Buscat – Baisoara; Partia veche – Baisoara; Partia Marisel – Marisel, Partia teleschi Feleacu- Feleac

 • Ce preț are o ora de schi?

  Preturile incep de la 120 lei pentru o ora de schi si in functie de nr de ore rezervate si de numarul de participanti preturile pot diferi. Mai multe detalii puteti pe site la sectiunea Aventuri de iarna.

Coș0
Nu există produse în coș!
0