Ce trebuie să știi despre Team Building

Team Building-ul outdoor constă într-o serie de activități special concepute pentru a-ți motiva echipa să lucreze împreună și de a consolida relațiile dintre aceștia.

Se urmăreşte explorarea în necunoscut, activitatea echipei în condiţii imprevizibile şi stresante, gestionarea lipsei de informaţii şi identificarea soluţiilor, luarea deciziilor şi managementul crizelor, dominarea şi utilizarea inteligentă a emoţiilor.

Prin îmbinarea activităţilor desfăşurate căutăm să îmbunătăţim performanţele atât ca echipă cât şi ca individ prin deschiderea dorinţei individuale de competitivitate dar şi trecerea cu bine a situaţiilor apărute prin munca în echipă şi coordonarea cu coechipierii.

Contactează-ne

Toate turele sunt filmate cu camere GOPRO iar momentele sunt imortalizate si prin fotografii, pe care le primesti gratuit!

Galerie Foto - Video

  Galerie Foto - Video

 • Foto
 • Video

Video

Foto

Întrebări frecvente

Găsești mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări

 • Ce activități se pretează pentru teambuilding-uri?

  Toate activitățile noastre sunt potrivite pentru teambuilding-uri. În funcție de numărul de participanți putem găsi variantele cele mai bune pentru voi.

 • Câte persoane pot participa la teambuilding?

  Organizăm teambuilding-uri pentru minim 5 persoane, însă nu avem un număr maxim de participanți întrucât găsim soluții pentru fiecare situație. Cel mai mare teambuilding organizat de către noi până acum a avut 80 de participanți (ne descurcăm și cu mai mulți).

 • Oferiți și mâncare?

  Pentru activitățile organizate în zona Apusenilor putem oferi și mâncare proaspătă și delicioasă la centrul nostru de rafting, unde avem un foodtruck și un bucătar foarte priceput.

 • Oferiți cazare?

  Din păcate, momentan nu oferim cazare, dar vă putem sugera câteva variante de cazare în apropiere, cu care colaborăm frecvent.

Coș0
Nu există produse în coș!
0