Ce îți oferim?

În portofoliul nostru avem mai multe activități pentru toate preferințele: Rafting, Canyoning, Via Ferrata, Escalada, Zborul cu parapanta, Trasee cu caiacul și Team Building.

Indiferent de activitatea pe care tu și gașca ta vreți să o faceți, noi vă punem la dispoziție tot echipamentul și toate condițiile pentru o bună desfășurare a lucrurilor.

Glumeți și serioși în același timp, neînfricați, dar responsabili, abia așteptăm să te cunoaștem pe tine și grupul tău de prieteni. Nouă ne plac aventurile, iar ție îți garantăm una din cele mai faine aventuri alături de noi!

Ce parere au clientii

Întrebări frecvente

Găsești mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări

 • Trebuie să am experiență?

  Nu, nu trebuie să ai experiență. Indiferent de aventura pe care vrei sa o experimentezi, trainerii noștri vă vor face instructajul la început, pentru a ne asigura că desfășurarea activităților se face în condiții de maximă siguranță.

 • Vom primi poze și filmări?

  Sigur că da! Toate activitățile sunt înregistrate cu camere GOPRO, iar la final veți primi toate înregistrările.

 • Cum pot face o rezervare?

  Pentru a face o rezervare, dar și pentru a afla mai multe detalii despre activitățile noastre, ne puteți contacta fie telefonic la nr. 0745 815 527, fie prin email la adresa office@txa.ro

 • Cu cât timp înaine trebuie să-mi fac o rezervare?

  Cel mai bine este să faceți o rezervare cu cel puțin o săptămână înainte.

 • Vom primi echipament?

  Bineînțeles! În funcție de activitate veți primi echipamentul necesar pentru a respecta toate măsurile de siguranță. Cu toate acestea, în funcție de activitate, va trebuie să vă aduceți fie un rucsac și apă, fie un prosop etc.

 • Transportul este asigurat?

  Din păcate, nu. Transportul până la locație nu este asigurat de către noi.

Coș0
Nu există produse în coș!
0