Vârstă minimă

7+

Sună la

0745815527

Durata

3 - 4 Ore

Preț

120Ron / persoană

Ce trebuie să știi despre Via Ferrata

Traseul de Via Ferrata din Cheile Turzii este o activitate distractivă cu un grad redus de periculozitate. Activitatea constă în Hiking cu escaladă la Stâncă și parcurgerea traseului montan din Cheile Turzii.

Parcurgerea traseului montan se va face prin folosirea unor prize naturale sau artificiale precum cabluri de oțel, scoabe, scări metalice etc. Pe toată lungimea traseul există un cablu prins în stâncă care va asigura siguranța participanților.

Nu sunt necesare cunoștințe sau experiențe anterioare. Grupurile vor fi însoțite de unul sau doi ghizi, în funcție de mărimea grupului.

 

Toate turele de rafting sunt filmate cu camere GOPRO iar momentele sunt imortalizate si prin fotografii, pe care le primesti gratuit!

Echipament Via Ferrata

Participanții vor fi echipați pentru a respecta toate măsurile de siguranță. Echipamentul este alcătuit din hamuri speciale pentru alpinism, căști de alpinism, lonje de Via Ferrata cu abosrbator de șoc și mănuși.

Întregul echipament este asigurat de către noi, participanții având nevoie doar de bocanci de munte, un rucsac de mici dimensiuni, apă și baton proteic sau ciocolată.

 • hamuri pentru alpinsm
 • căști speciale
 • lonje de Via Ferrata
 • absorbator de șoc
 • mănuși

Trasee Via Ferrata

Cheile Turzii


Informații și rezervări

0745 815 527

Înainte de a face plata, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a verifica disponibilitatea locurilor.


Plătește avans Plătește integral

Vadul Crișului


Informații și rezervări

0745 815 527

Înainte de a face plata, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a verifica disponibilitatea locurilor.


Plătește avans Plătește integral

Galerie Foto - Video

  Galerie Foto - Video

 • Video
 • Foto

Foto

Video

Întrebări frecvente

Găsești mai jos răspunsul la cele mai frecvente întrebări

 • Care este echipamentul necesar pentru o tură de Via Ferrata?

  Echipamentul este alcătuit din hamuri speciale pentru alpinism, căști de alpinism, lonje de Via Ferrata cu absorbator de șoc și mănuși. Întregul echipament este asigurat de către noi, participanții având nevoie doar de bocanci de munte, un rucsac de mici dimensiuni, apă și baton proteic sau ciocolată.

 • Cât costă o tură de rafting?

  120 lei

 • Copii pot participa?

  Desigur. Via ferrata este o activitate foarte frumoasă de încercat în familie. Cu toate acestea, recomandăm ca cei mici să aibă o vârstă minimă de 7-8 ani.

Coș0
Nu există produse în coș!
0